Ravintoloitsija vankilaan – tarjosi opiskelijatytöille stipendejä piiskaamista vastaan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, missä muun muuassa opettajat ja perheenäidit ovat jääneet kiinni lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Nyt eräs ravintoloitsija on joutunut vankilaan törkeästä seksuaalisesta pahoinpitelystä.

54-vuotias virginialainen mies nimittäin tarjosi nuorille naisille stipendejä piiskaamista vastaan. Henry Allen Fitzsimmons piiskasi ainakin viittä nuorta naista muun muuassa lasikuituisella melalla sekä ratsastusraipalla. Mies kertoi tarjoavansa uhreilleen stipendejä yliopistoon.

Poliisien mukaan Henry väitti maksavansa opiskelijoille muun muuassa asuinpaikan sekä kuukausipalkkaa. Eräs uhri kertoi menneensä tapaamaan miestä hotelliin opintokeskustelun merkeissä. Keskustelu osoittautuikin pian 20 minuutin kestoiseksi piiskaamiseksi, missä mies aiheutti naiselle muun muuassa useita piiskanjälkiä ja mustelmia.

The Daily Mail -sivuston mukaan Envy Bar & Grill -ravintolan omistava mies etsi uhrejaan internetistä. Henryn kerrottiin vuonna 2010 piiskanneen kahta naista takamukselle veneen melalla, koska nämä eivät suostuneet tekemään tiettyjä askareita. Mies tuomittiin kahdeksi vuodeksi vankilaan teoistaan.