Räppärin paljastus järkytti miljoonat fanit: ”Harkitsin itsemurhaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen räppäri Kanye West aiheutti vuonna 2009 ikävän välikohtauksen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa. Tähti nimittäin ryntäsi lavalle humalapäissään ja pilasi kantrilaulaja Taylor Swiftin kiitospuheen. Sittemmin räppäri pyysi julkisesti anteeksi öykkäröintiään.

Nyt peräti seitsemän Grammy-ehdokkuutta tänä vuonna napannut Kanye West järkytti fanejaan paljastuksellaan. Tähti nimittäin kertoi harkinneensa itsemurhaa kolme vuotta sitten. Kanye paljasti Los Angelesin konsertissaan, että hänen äitinsä kuoleman jälkeen räppärin päässä pyöri itsetuhoisia ajatuksia.

– En aio enää koskaan luovuttaa elämistä, Kanye kertoi yleisölle Hollyscoop-julkaisun mukaan.

34-vuotias Kanye voitti Grammy-ehdokkuuksia muun muuassa kategorioista Vuoden kappale, Vuoden rap-kappale ja Vuoden rap-albumi. Räppäri on voittanut uransa aikana peräti 14 Grammy-palkintoa.

Atlantassa syntynyt räppäri Kanye West kertoi taannoin olevansa varma siitä, että hänestä tulee Jay Z:n ja Beyoncen lapsen kummisetä. Kanye nimittäin kuuluu laulajakaunottaren ja rapmogulin lähipiiriin. Räppärin tiedetään olevan todella innoissaan ystäväpariskunnan tulevasta jälkikasvusta. Kanyen mielestä olisi suuri kunnia, jos hänet nimettäisiin supertähtien esikoisen kummisedäksi.