Näin upeasti asuu Oscar-voittaja – kelpaisiko sinulle? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Bridget Jones -elokuvaroolistaan supertähdeksi aikoinaan noussut Hollywood-tähti Renee Zellweger on pysynyt viime aikoina poissa kohuotsikoista. Näyttelijättären tuoreimpia rooleja on nähty muun muuassa elokuvissa New in Town, Case 39, My Own Love Song ja My One and Only.

Nyt 42-vuotiaan Renee Zellwegerin uutisoitiin myyvän Connecticutissa sijaitsevaa maalaiskartanoaan. Näyttelijättären kerrotaan kauppaavan kotiaan 1,5 miljoonalla dollarilla. Oscar-palkittu Renee etsii nimittäin parhaillaan pienempää kotia. Katso kuvat tästä.

Vaalean miljoonakartanon luksusta tarjoaa muun muuassa neljä makuuhuonetta, kolme kylpyhuonetta, vierasmökki, navetta, upea ulkouima-allas, kirjasto ja huikea piha-alue. Reneen koti on rakennettu vuonna 1774 ja tähti osti sen itselleen vuonna 2004. Sen jälkeen näyttelijätär remontoi kartanon moderniin tyyliin.

Renee Zellweger elää parhaillaan sinkkuna, sillä hän erosi tänä vuonna näyttelijäkomistus Bradley Cooperista. Tähti seurusteli taannoin muun muuassa The White Stripes -yhtyeen laulajan Jack Whiten kanssa kahden vuoden ajan. Kaunotar on ollut myös naimisissa kantrilaulaja Kenny Chesneyn kanssa, mutta pariskunnan avioliitto kesti vain kolmen kuukauden ajan. Renee palkittiin vuonna 2003 parhaan naissivuosan Oscar-palkinnolla elokuvasta Cold Mountain.