Teiniäiti Amber Portwood vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Television Teen Moms -realityohjelmasta tutuksi tullut ”teiniäiti” Amber Portwood nähtiin taannoin alastonkuvissa, jotka vuotivat julkisuuteen. Neitokainen itse väitti, että kuvat varastettiin häneltä. Nyt hän on joutunut vankilaan.

Amberin 19-vuotias kollega Jenelle Evans jäi viime kesänä kiinni huumeiden käytöstä ja joutui vankilaan rikottuaan ehdonalaisensa sääntöjä. Nyt myös Amber on seurannut kollegaansa kiven sisään. Hänet on nimittäin passitettu kaltereiden taakse rikottuaan ehdonalaisen vankeutensa sääntöjä.

21-vuotiaalla Amber Portwoodilla on miesystävänsä Gary Shirleyn kanssa kaksivuotias tytär Leah, jonka odotusta realityohjelmassa aikoinaan seurattiin. Sittemmin lapsi oli jäädä ilman äitiä, sillä Star-lehden mukaan Portwood yritti itsemurhaa lääkkeiden yliannostuksella. Kotoaan tajuttomana löydetty Amber selvisi kuitenkin hengissä.