Demi Lovaton raju muutos: Glamour-kaunotar historiaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Demi Lovato nousi kansainvälisesti tunnetuksi Disneyn Camp Rock -elokuvien myötä. Texasissa varttunut teinitähti onkin nykyään yksi viihdemaailman seuratuimpia kaunottaria. Vuonna 2010 Lovato kirjautui vieroitushoitoon hermoromahduksensa takia.

Demi kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja Unbroken-kiertueensa merkeissä. Nyt 19-vuotias poptähti kuvattiin Los Angelesin lentokentällä rajun muodonmuutoksen tehneenä. Siististä ja tyylikkäästä tyylistään aiemmin tunnettu Demi nimittäin näytti vaihtaneen design-vaatteensa hippimäiseen asuun.

Poptähdellä on käynyt Unbroken-kiertueellaan jo useita noloja mokia. Äskettäin Demi nimittäin vilautti vahingossa nänninsä yleisön nähtäväksi. Teinitähti myös repäisi vahingossa hiuslisäkkeensä päästään kesken tanssiesityksen.

Demi Lovato on puhunut julkisuudessa avoimesti syömishäiriöistään ja viiltelykokemuksistaan. Hän hakeutuikin vieroitushoitoon muun muuassa itsetuhoisen käytöksen takia. Ennen näyttävää hermoromahdustaan teinitähden kerrottiin lyöneen taustatanssijaansa kasvoihin. Väkivaltainen käytös saikin Lovaton viimein hakemaan apua ongelmiinsa.