Jenkkisopimuksen tehnyt räppäri levyttää suomeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rap-artisti-tuottaja The Gambit solmi toukokuussa managerisopimuksen Yhdysvaltoihin. Kansainvälisen uran rakentamisen lisäksi The Gambit panostaa nyt aikaisempaa vahvemmin myös kotimaahansa.

The Gambitin manageri on työskennellyt muun muassa T.I, Missy Elliottin, Jay Z:n ja Linkin Parkin myynnin ja markkinoinnin parissa. Levy-yhtiön mukaan suomalaisartisti on jo ehtinyt tavata amerikkalaisia artisteja ja levy-yhtiöiden edustajia. Viime vuosituhannelta musiikkiansa englanniksi työstänyt The Gambit julkaisee 11. tammikuuta ensimmäisen levynsä suomeksi.

Kaupunkishamaani-albumilla vierailevat muun muassa suositut kotimaiset rap-artistit Juno ja Kevin T. Levyn single Esirippu (Feat. Juno) julkaistaan 4. tammikuuta.