Karmea löytö rantalomalla – irti leikattu ihmisen jalka

Matkailu Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen Floridassa kohistaan nyt erään turistiperheen tekemästä löydöstä. Kanadalainen lomamatkalla ollut perhe löysi nimittäin rantahietikolta katkaistun jalan. Tapaus on järkyttänyt alueen asukkaita sekä löydön tehnyttä perhettä.

Poliisin mukaan katkaistu jalka huuhtoutui St. Petersburgin rannalle tiistaina. Polven kohdalta katkaistun jalan uskotaan kuuluvan tukevalle ja valkoihoiselle naiselle. Naisen henkilöllisyyttä ei kuitenkaan vielä tiedetä. Alueen asukkaat uskovat, että tuntematon naishenkilö on murhattu.

– Olen melko varma, että kyseessä on murha. On aika harvinaista löytää katkaistu jalka rannalta, turistiperheen naapuri Donald Meehan kertoi ABC-uutiskanavalle.

Poliisin edustajan Mike Puetzin mukaan jalan uskotaan olleen vedessä noin kahden päivän ajan. Naisen muita ruumiinosia etsitään parhaillaan St. Petersburgin rannikoilta. Puetz kertoi, että naishenkilö voi olla kuka tahansa, sillä alueelle rantautuu usein veneitä esimerkiksi muista maista.