Suosikkinäyttelijä: ”Minulla on homoseksuaali koira”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen tunnettu näyttelijä-koomikko Robin Williams on jo 60-vuotias Hollywood-konkari. Tähti tunnetaan lukuisista elokuvistaan, kuten Hyvää huomenta, Vietnam ja Mrs. Doubtfire – isä sisäkkönä. Hän on myös antanut äänensä Aladdin-elokuvien Lampunhengelle.

Robin Williams meni tänä vuonna naimisiin kolmannen kerran. Nyt San Franciscossa asuva näyttelijä on nyt kertonut, että hänellä on homoseksuaali koira. Tähden mukaan hänen Leonard-löytökoirallaan on nimittäin poikaystävä, jonka kanssa karvaturri suunnittelee kissanpennun adoptoimista.

– Minulla on homoseksuaali löytökoira nimeltä Leonard. Hänellä on poikaystävä ja he harkitsevat kissanpennun adoptoimista, Williams kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Susan Schneiderin kanssa avioliitossa oleva näyttelijä kertoi myös rakastavansa ulkoilua ja pitkiä kävelylenkkejä. Williams pitää esimerkiksi melomisesta ja surffaamisesta. Tähti kertoi myös pyöräilevänsä usein metsissä, koska hänen mielestään luonnossa liikkuminen on kuin terapiaa.

Robin Williams kärsi taannoin pahasta kokaiiniriippuvuudesta. Hän kuitenkin lopetti sen välittömästi ensimmäisen lapsensa synnyttyä. Tähdellä on ollut ongelmia myös alkoholinkäytön kanssa, sillä koomikko on myöntänyt olevansa alkoholisti. Vuonna 2006 Williams kirjautuikin vieroitukseen. Lahjakas näyttelijä palkittiin Oscar-palkinnolla roolityöstään elokuvassa Will Hunting – syntynyt neroksi.