Rocktähden 11-vuotias kuvankaunis tytär malliuralle – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläistä muusikkoa ja Oasis-yhtyeen entistä lauluntekijä-kitaristia Noel Gallagheria pidetään yhtenä Britannian merkittävimmistä ja lahjakkaimmista muusikoista. Rokkari erosi yhtyeestä vuonna 2009 riideltyään rajusti veljensä ja kollegansa Liam Gallagherin kanssa.

Nyt Noelin 11-vuotias Anais-tytär poseeraa ensimmäisissä mallikuvissaan. Kuvankauniin tyttären Meg-äiti julkaisi Twitter-blogissaan tyttärestään otoksen, jonka on ikuistanut valokuvaaja Mario Testino. Kuvan julkaisemisen jälkeen julkkiskampaaja Sam McKnight kertoi uskovansa, että rokkarin tytöstä tulee Britannian seuraava Kate Moss.Kuva: Twitter

– Anais on vastustamaton Mario Testinon kuvassa!! Meg-äiti kirjoitti Twitter-blogissaan.

Noel Gallagher avioitui vuonna 1997 pitkäaikaisen tyttöystävänsä Meg Matthewsin kanssa. Myrkyisä avioliitto päättyi kuitenkin avioeroon vuonna 2001. Rokkari joutuikin pian oikeustaisteluun ex-vaimonsa kanssa Anais-tyttärensä huoltajuudesta. Matthews vaati rokkarimieheltään muun muuassa 10 miljoonan punnan erorahan. Poptähti Nicole Appletonin kanssa naimisissa olevalla Liam Gallagherilla on kolme lasta, joilla kaikilla on eri äiti.