Mariah Careyn kurvit saivat kaiken huomion julkkisjuhlissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai viime vuonna perheenlisäystä, sillä heille syntyi kaksoset Monroe ja Moroccan. Äskettäin Cannon joutui sairaalahoitoon laskettelulomallaan Aspenissa.

Mariah Carey sai karistettua nopeasti raskauskilonsa esikoistensa syntymän jälkeen. Nyt 41-vuotias laulajatar ihastutti BET Honors –gaalassa kurvikkaalla vartalollaan. Vaalea kaunotar oli nimittäin pukeutunut ihoa myötäilevään juhlamekkoon. Yleisön lisäksi häikäisevää Careyta ihasteli muun muuassa tämän oma aviomies ja heidän Moroccan-poikansa. Katso kuvat tästä.

Mariah Carey ja Nick Cannon joutuivat aiemmin tänä vuonna ikävien väitteiden syyniin. Heidän nimittäin huhuttiin käyttävän huumeita. Los Angelesin lastensuojeluviranomaiset ottivat rajut väitteet vakavissaan ja tutkivat asian. Todisteita ei kuitenkaan löytynyt ja julkkispari oli raivoissaan tapauksesta. Huumekohu nousi vain muutama kuukausi heidän kaksostensa syntymän jälkeen.