Avril Lavignen ”elämän rakkaus” päättyi eroon – syy paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalainen poptähti Avril Lavigne on nähty viime aikoina useasti julkkisjuhlissa. Laulaja joutui marraskuussa rajun baaritappelun keskelle. Avril sai muun muuassa nyrkistä kasvoihin ja hänen hiuksiaan revittiin irti. Sittemmin Avril muistutti fanejaan blogissaan, ettei väkivalta ole ratkaisu missään asiassa.

Myös poptähden poikaystävä Brody Jenner sai vammoja taannoisessa baaritappelussa. Nyt 27-vuotiaan Avrilin uutisoitiin eronneen realitytähtenäkin tunnetusta Brodysta. Pariskunta ehti seurustella kahden vuoden ajan. Ero on tullut yllätyksenä, sillä vielä muutama kuukausi sitten Brody julisti poptähden olevan ”hänen elämänsä rakkaus”.

– Avril ja Brody päättivät lopettaa suhteensa. Heillä ei mennyt hyvin, sillä Avril halusi asettua aloilleen, kun taas Brody ei ollut siihen valmis. Erimielisyydet ja ajanpuute ajoivat heidät erilleen, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Avril paljasti äskettäin haastattelussa, että hän haluaisi pian naimisiin ja perustaa perheen. Hän kuitenkin kertoi keskittyvänsä vielä uraansa musiikin parissa. Poptähti on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -rockyhtyeen Deryck Whibleyn kanssa.

Lavignen levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 40 miljoonaa, ja hänen hittisinglensä Girlfriend oli aikoinaan yksi YouTuben katsotuimpia. Tunnettu kitaravalmistaja Fender on tehnyt Lavignelle oman nimikkokitaran. Laulamisen ohella tähti on esiintynyt myös valkokankaalla esimerkiksi Richard Geren kanssa. Taannoin Avrilin Facebook-faniensa määrä ylitti 20 miljoonan rajapyykin. Sitä juhlistaakseen Avril Lavigne julkaisi verkossa kiitosvideon faneilleen.