Sean Kingston pelkää vettä – muutti rantalukaalista painajaisten vuoksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jamaikalaissyntyinen, mutta Miamissa Yhdysvalloissa varttunut poptähti Sean Kingston joutui taannoin vakavaan onnettomuuteen Miamissa törmättyään vesiskootterillaan siltaan. Tähti taisteli hengestään teho-osastolla kolmen viikon ajan.

Poptähti kertoi äskettäin, että hänelle tehtiin kaksi avosydänleikkausta onnettomuuden jälkeen. Nyt 21-vuotiaan Kingstonin uutisoitiin muuttaneen Miamista Hollywoodiin painajaistensa vuoksi. Poptähti on nimittäin niin traumatisoitunut rajusta vesiskootteri-onnettomuudestaan, ettei hän pysty nukkumaan kunnolla meren läheisyydessä.

Lähteiden mukaan pelkkä veden ja aaltojen kohinan kuuleminen tuo Kingstonin mieleen pahoja muistoja. Kingston onkin nyt luopunut hulppeasta Miamin vuokrakodistaan ja muuttanut Hollywood Hillsin maisemiin. Lähteet kertoivat TMZ-sivustolle, että Kingstonin uudessa kodissa on muun muuassa elokuvateatteri 25 hengelle ja kuntosali.

21-vuotias Sean Kingston, oikealta nimeltään Sean Anderson, tunnetaan parhaiten hitistään Beautiful Girls, joka on soinut runsaasti radioaalloilla ja täyttänyt tanssilattioita ympäri maailmaa. Poptähti työstää parhaillaan kolmatta albumiaan Back 2 Life. Kingston löysi taannoin Iyaz-nimisen r&b-laulajan MySpace-palvelusta ja kiinnitti tämän oman levy-yhtiönsä listoille.