Talent-tuomari oli kuolla synnytykseen – taisteli elämästään teho-osastolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin. Sittemmin hänen elämäänsä on mahtunut paljon traagisia käänteitä.

Maailman seksikkäimmäksi realitytuomariksi brittilehdissä nimitetty Amanda Holden menetti viime keväänä vielä syntymättömän lapsensa keskenmenossa. Kyseessä oli kohtukuolema, kun raskaus oli edennyt yli 22 raskausviikolle. Sittemmin 40-vuotias kaunotar onnistui hankkiutumaan uudelleen raskaaksi ja lapsi syntyi maanantaina. Synnytyksestä oli kuitenkin tulla äärimmäisen traaginen, sillä Amanda oli menettää henkensä.

The Sun -lehden mukaan Amanda Holden oli kolmen päivän ajan sairaalan teho-osastolla kriittisessä tilassa taistelemassa elämästään. Hollie Rose -tytär syntyi lopulta keisarinleikkauksella. Keskiviikkona Holdenin tila saatiin viimein vakiintumaan ja hänen odotetaan toipuvan täysin.

Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa ja pariskunnalla on pian kuusi vuotta täyttävä Alexa-tytär.