Mallikaunotar vaihtoi George Clooneyn Jackass-tähteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen pitkäaikainen italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis erosivat kesäkuussa. Sittemmin kaunotar on viihtynyt jonkin verran muiden miesten kanssa, mutta seurusteluhuhuja ei ole juuri liikkunut. Ennen kuin nyt.

Maailman tavoitelluimpiin sinkkuihin eronsa myötä noussut Canalis on nyt joutunut seurusteluhuhujen pyörteisiin, kun hänet on kuvattu yhdessä Jackass-tähti Steve O:n kanssa. Tuoreet paparazzikuvat vahvistavat osaltaan huhujen todenperäisyyden, sillä pari kuvattiin viikonloppuna yhdessä poistumassa Länsi-Hollywoodissa sijaitsevasta kampaamosta.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

Elisabetta poseerasi taannnoin PETA-järjestön kampanjassa alastomana. Edellisten mallien tavoin myös Canalis kertoo olevansa mieluummin alasti kuin pukeutuvansa tuskiksiin.

32-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Taannoin kaunotar tähditti Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.