Julkkisperheen suuri suru – sisko menehtyi traagisesti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Backstreet Boys -poikabändistä taannoin kuuluisuuteen singahtanut Nick Carter sai 2000-luvun vaihteessa teini-idolin maineen. Sittemmin poppari julkaisi muun muuassa debyyttialbuminsa Now Or Never ja realitysarjansa House of Carters.

Popparin pikkuveli Aaron Carter on luonut myös uran musiikkimaailmassa. Nyt Carterien julkkisperhettä on kohdannut suuri suru, sillä Nickin ja Aaronin Leslie-sisko on menehtynyt. 25-vuotiaana menehtyneen Leslien kuoleman taustoista ei ole kerrottu julkisuudessa.

– Perheemme suree nyt ja se on yksityisasia. Olemme syvästi surullisia rakkaan sisaremme ja tyttäremme Leslie Carterin kuolemasta. Pyydämme äärimmäistä yksityisyyttä ja rauhaa tänä vaikeana aikana, perheen tiedotteessa luki Access Hollywood -sivuston mukaan.

Leslie Carterin Like Wow! -single kuultiin vuonna 2001 Shrek-animaatioelokuvan musiikkialbumilla. Muutama vuosi sitten Leslie avioitui Mike Ashtonin kanssa. Viime vuonna hän synnytti parin Alyssa Jane -esikoistyttären.

Carterien julkkisperheestä kertova realitysarja House of Carter julkaistiin E!-televisiokanavalla vuonna 2006. Kahdeksan jakson aikana kuvattiin Carterien sisaruksien Nickin, Bobbie Jeanin, Leslien, Aaronin ja Angelin uravalintoja ja perhesiteitä. Nick Carter julkaisi viime vuonna toisen sooloalbuminsa I’m Taking Off. Albumi menestyi etenkin Japanin ja Kanadan poplistoilla.