Paula Pattonin rintamus kiinnitti huomion avajaisissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Paula Patton nähdään parhaillaan yhdessä Tom Cruisen ja Samuli Edelmannin kanssa uuden Mission Impossible -elokuvassa. Staran elokuva-arvostelun voit lukea tästä. Leffa on tehnyt Paulasta kertaheitolla halutun julkkistähden.

Nyt Paula Patton on poseerannut monien muiden julkkisten tavoin New Yorkin Chelsea Marketin alueella sijaitsevan taidegallerian avajaisissa. Hänen mekkonsa rintamuksen koostumusta on kuitenkin ihmetelty julkisuudessa, sillä kuvien perusteella Paulalla oli huomattava korsetti paitansa alla estämässä paidan läpinäkyvyyttä.Kuva: Splash NewsKuva: Splash News

36-vuotias amerikkalainen Paula Patton on näyttelijä, joka teki läpimurtonsa Mission Impossible -elokuvassa vuonna 2011. Sitä ennen hän oli tähdittänyt monia muitakin elokuvia, joista tunnetuin lienee Precious. Patton on työskennellyt myös laulajana, ja hän olikin mukana laulamassa taustoja esimerkiksi Usherin miljoonia myyneellä Confessions-hittialbumilla. Neitokainen on naimisissa musiikkituottaja Robin Thicken kanssa ja parilla on yksi lapsi.