Anna Vyalitsynan iltapuku petti – alapää oli paljastua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yksi monista venäläissyntyisistä mallikaunottarista on Anna V, eli Anne Vyalitsyna, joka on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä malliuraa. Neitokainen seurustelee Maroon 5 -yhtyeen keulahahmon Adam Levinen kanssa.

Anna ei pelkää esitellä uskomatonta vartaloaan, sillä neitokainen poseeraa usein esimerkiksi paljastavissa alusasukuvauksissa. Nyt 25-vuotias venäläiskaunotar käänsi katseita viikonloppuna järjestetyssä Grammy-palkintogaalassa. Annan musta cocktailmekko oli nimittäin hyvin avonainen etenkin neitokaisen rintamuksen ja lantion kohdalta.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Lääkäriperheen lapsi Anne Vyalitsyna aloitti malliuransa jo 15-vuotiaana Pietarissa MTV-kanavan mallikilpailussa. Hän voitti kilpailun ja muutti pian Pariisiin ja sieltä New Yorkiin. Sittemmin hän on poseerannut lukuisten muotilehtien kuvissa ja muotimerkkien kampanjoissa. Lisäksi hänet on nähty Alanis Morrissetten Out Is Through -musiikkivideossa. Vuonna 2009 hän juoksi New Yorkin maratonin.