Simon Cowell ottaa mallia Michael Jacksonista – hengittää suoraan happipullosta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Edesmennyt popin kuningas nukkui juorujen mukaan aikoinaan happikaapissa. Nyt myös Idolsista, X-Factorista ja Talentista tuttu tuomari Simon Cowell voittaa stressin hengittämällä puhdasta happea pullosta.

52-vuotias musiikkimoguli kantaa mukanaan kaasupulloa ja uskoo säännöllisen hapenoton auttavan häntä rentoutumaan ja näyttämään nuoremmalta. Sun-lehden lähde kertoo Simonin käyttävän kaikki keinot taistelussa ikääntymistä vastaan.

Kovasanaisena musiikkituomarina tunnettu mies puhui hiljattain vitamiiniruiskeiden käytöstään ja jopa suositteli hoitoa nimettömänä pysyvälle naispuoliselle ystävälleen.

– Sanoin tälle tytölle, että saatat kokea erikoisen kokemuksen niiden aikana. Viisi minuuttia ennen lähetyksen alkua olimme pukuhuoneessa ja hän sai kaksi orgasmia ruiskeiden vaikutuksen aikana. Tosi tarina, väittää Cowell itse.

Aiemmin tänä vuonna terveyttään huoltava mies hakeutui jopa terapiaan lopettaakseen tupakanpolton 44 vuoden jälkeen. Lähteen mukaan Simon teki uuden vuoden lupauksen kuunneltuaan äitinsä ja lähimpien ystäviensä huomauttelua asiasta.