Sylvester Stallone ja Bruce Willis ottivat mittaa toisistaan ravintolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rambo ja Rocky -menestyselokuvien päätähti Sylvester Stallone nousi aikanaan jättisuosioon rooliensa ja komean ulkomuotonsa ansiosta. Pian hänet nähdään sekä Expendables 2 että Bullet To The Head -elokuvien tähtenä, joista jälkimmäisessä Stallone riisuu myös paitansa.

Nyt toimintatähti ja Bruce Willis ovat viettäneet vaimoineen iltaa Hollywoodin Il Piccolino -ravintolassa, kun miehet ryhtyivät väittelemään fyysisestä kunnostaan. Niinpä 65-vuotias Sylvester haastoi 56-vuotiaan Brucen kädenvääntöön. Asiasta uutisoineen National Enqirer -lehden mukaan muut asiakkaat säikähtivät ensin tilannetta, mutta rauhoittuivat huomattuaan kenestä on kyse. Lehden mukaan kädenvääntö kesti useita minuutteja kunnes vaimojen huuto keskeytti kisan.

Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän sai poikansa Sage Moonbloodin ja Seargeohin ex-vaimonsa Sasha Czakin kanssa. Toimintatähti on ollut onnellisesti naimisissa entisen mallin Jennifer Flavinin kanssa jo vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Sophia, Sistine ja Scarlet. Näyttelijän The Expendables 2 -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 17. elokuuta 2012.