Freida Pinto rohkeampana kuin koskaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Intialainen näyttelijä Freida Pinto nousi Hollywoodin halutuimpien tähtien joukkoon vuonna 2008 menestyksekkään Slummien miljonääri -elokuvan myötä. Sittemmin kaunottarelle onkin tulvinut huikeita roolitarjouksia. Pinto nähtiin äskettäin Twilight-komistus Kellan Lutzin rinnalla elokuvassa Immortals.

Freida paljasti taannoin käyttäneensä Immortals-elokuvan kuvauksissa sijaispeppua. Nyt 27-vuotias kaunotar on stripannut Esquire-lehden kuvauksiin. Brunette nimittäin nähdään rohkeissa kuvissa, joissa hän muun muuassa esittelee sulojaan mustissa pikkupöksyissä ja topissa. Freida poseeraa myös eräässä kuvassa märkähiuksisena bikineissä. Katso kuvat tästä.

– Seksikohtausten kuvaaminen on vaikeaa kuvausryhmän edessä. Kuvaustiimi osasi kuitenkin hiljentyä seksikohtausten ajaksi, Freida kertoi Esquire-lehdelle Trishna-elokuvansa kuvauksista.

Viime aikoina Freida Pinto on joutunut maksamaan veroa liian kovasta työtahdistaan, sillä taannoin hän sairastui ylirasituksen takia. Pinto kertoi ihastuneensa ensitapaamisellaan kollegaansa Angelina Jolieen niin kovasti, että halusi päästä hänen adoptoitavakseen. Menestynyt kaunotar seurustelee Slummien miljonääri -elokuvan vastanäyttelijänsä Dev Patelin kanssa.