Jennifer Hawkinsin mekko valahti turhan alas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Miss Universum Jennifer Hawkins teki taannoin paluun julkisuuteen poseeraamalla hyväntekeväisyyden nimissä Marie Claire -naistenlehden kannessa ja sisäsivuilla. Missikaunotar yllätti lukijat riisumalla rohkeasti kaikki vaatteensa. Eilen hän poseerasi julkkisjuhlissa Australiassa.

Aikoinaan Jennifer Hawkins nousi otsikoihin, kun hänen asunsa putosi yllättäen kesken muotinäytöksen. Eilen Melbournen keskustassa Bourke Streetillä järjestetyissä bileissä kengurumaan kaunottaren mekko ei ainakaan liikaa peittänyt.Kuva: SplashKuva: Splash

27-vuotias australialainen Jennifer Hawkins valittiin universumin kauneimmaksi naiseksi vuonna 2004. Miss Australia -tittelin myötä hän pääsi edustamaan maataan Miss Universe -kilpailuihin Equadoriin, jossa hänet kruunattiin kauneimmaksi. Sittemmin hän on tehnyt kotimaassaan menestyksekästä uraa The Great Outdoors -ohjelman juontajana, koreografina ja mallina. Nykyisin Sydneyssä asuva Hawkins toimi teini-ikäisenä kengurumaan Newcastle Knights -rugbyjoukkueen cheerleaderina.