Tom Hanksin räppäripoika on kuuma lihaskimppu – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-voittaja Tom Hanks muistetaan lukuisista menestyneistä elokuvistaan. Miehelle on myös siunaantunut jälkikasvua vaimonsa näyttelijä Rita Wilsonin kanssa. Suuri yleisö saattaa muistaa tähtipariskunnan pojan Colin Hanksin takavuosien Roswell-teinisarjasta, mutta tämän nuoremmat sisarukset ovat näihin päiviin asti pysyneet tuntemattomana.

Nyt myös perheen räppäripoika Chester M. Hanks on herättänyt erityisesti naisten huomion komealla ulkonäöllään. Twitter-kuvissaan paidaton 21-vuotias nuorimies esittelee hyvin treenattua kroppaansa. Hanks sai sunnuntaina julkaisemiensa kuvien ansiosta paljon seuraajia.Kuva: TwitterKuva: Twitter

– Ohhoh, 300 seuraajaa yhdessä yössä? Olisi pitänyt ottaa paita pois jo kauan aikaa sitten, Chester Hanks kirjoitti Twitterissä.

Hanksilla on ollut muutamia pieniä rooleja filmeissä. Hänet on nähty viime vuosina Larry Crowne: Uusi mahdollisuus – ja Bratz-elokuvissa. Parhaiten nuori mies tunnetaan kuitenkin aloittelevana rap-artistina. Hän on julkaissut kaksi kappaletta White and Purple ja Hollywood.