Leskirouvan uimapukukuva deittisivustolle – sai yli 900 vastausta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuosina deittisivustoista on sosiaalisen median ohella tullut merkittävä väline oman kumppanin löytämiseen. Harva ymmärtääkään, miten suuri valokuvan merkitys on deittiprofiileissa. Brittiläinen leskinainen repäisi pitkän hiljaiselon jälkeen ja laittoi itsestään uimapukukuvan treffiprofiiliinsa.

57-vuotias Louise Leech kyllästyi lesken elämään ja laittoi profiilin deittisivustolle. Omaksi järkytyksekseen hän sai kahdessa päivässä yli 900 vastausta kiinnostuneilta miehiltä. Naisen profiiliin ensin laitettu kuva, jossa hän oli siististi pukeutunut, ei saanut yhtään vastausta.

Leski päätti päätti ottaa kovat keinot käyttöön ja poseerasi seuraavaksi seksikkään punaisessa kokouimapuvussa. Naiselle olikin melkoinen järkytys, kun deittiprofiiliin laitettu kuva sai kahdessa päivässä yli 900 vastausta miehiltä.

– Tämä on ylitsevuotavaa, en voinut aluksia uskoa silmäni. Olen kunniallinen nainen, mutta tuo kuva on saanut miehet hulluksi. Olen saanut kaikenlaisia viestejä. Se on mahtavaa, kertoo Louise Leech Daily Mail -sivustolle.

Leech oli ollut kolme vuotta leskenä, kun hänen miehensä Gerry menehtyi 30 avioliittovuoden jälkeen. Vuoden suremisen jälkeen nainen päätti kerätä rohkeutensa ja aloittaa jälleen deittailun. Glasgowlainen nainen aikoo nyt kaikessa rauhassa käydä läpi saamiaan viestejä ja valita niistä itselleen houkuttelevimman poikamiehen.