Madonna tylyttää ex-miestään uudella albumilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomeen ensi kesänä konsertoimaan saapuva poptähti Madonna julkaisee pian uuden MDNA-albuminsa. Levyn nimi aiheutti närää heti sen paljastuttua, koska nimi viittaa joidenkin tahojen mielestä liikaa huumeisiin. Kauppoihin levy ilmestyy 26. maaliskuuta.

Nyt supertähti tylyttää entistä aviomiestään Guy Richietä yhdellä uuden albuminsa kappaleista, New York Post uutisoi. Madonna esiintyi äskettäin yksityistilaisuudessa New Yorkissa, jossa vieraat kuulivat kappaleita uudelta levyltä. Vielä julkaisemattoman I Don’t Give A … -kappaleen sanoitukset viittaavat kuulijoiden mukaan Madonnan epäonnistuneeseeen avioliittoon.

Madonna on kommentoinut vuosien mittaan pariskunnan eroa hyvin niukasti. Guy Richietä ei nimetä uudessakaan kappaleessa, mutta sanoituksissa Madonna laulaa kuitenkin hyvin selvästi entiselle miehelle.

– Yritin olla hyvä tyttö, yritin olla täydellinen vaimo. Häpäisin itseni ja nielaisin oman valoni. Yritin tulla kaikeksi mitä odotit minulta. Jos epäonnistuin, en välitä p*skaakaan, laulaa Madonna I Don’t Give A… -kappaleessa.

Kappaleella Madonna puhuu paineista, joita hänellä on miehen odotusten takia ja jatkuvasta kiireestä, jolloin täytyy tehdä kymmenen asiaa samanaikaisesti. Hän puhui viimeksi avioliitostaan vuonna 2008, jolloin sanoi sen olleen alussa täydellinen, mutta muuttuneen ajan mittaan. Laulaja joutui sanojensa mukaan miettimään paljonko halusi uhrautua liiton pelastamiseksi.

Madonnan levyjä on myyty maailmanlaajuisesti huimat 230 miljoonaa kappaletta. Hän onkin maailman menestynein naisartisti single- ja albumimyynnillään. Yksi tähden viimeisimmistä isoista hiteistä on Hung Up -single, jota myytiin maailmanlaajuisesti yhdeksän miljoona kappaletta.

Uusimmat