Estoton Katie Price esitteli muhkeita rintojaan – joko riittäisi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omista realitysarjoistaan. Uhkeista muodoistaan tunnettu tähti lomaili taannoin miespuolisen ystävänsä Michael Parnesin kanssa Floridan Miamissa. Äskettäin povipommi lisäsi Twitteriin kuvan pullistuneesta vatsastaan, joka herätti raskaushuhut.

Nyt povipommi on kohauttanut jälleen paljastelemalla muotojaan uusissa uimapukukuvissa. Katie, joka on totuttu näkemään pressitilaisuuksissakin minimittaisissa asuissa, poseerasi eilen oman uimapukumerkkinsä kuvissa. Nainen ei nytkään epäröinyt esitellä sulojaan kameralle.

Tähden oikean jalan uusi tatuointi herätti kuvaajien huomion. Rohkealle tyylilleen uskollisena Jordan oli ikuistanut reiteensä pikkutuhman aiheen. Hänen jalkaansa on nimittäin tatuoitu sukkanauha.


Kuva: Splash


Kuva: Splash


Kuva: Splash

33-vuotias Price erosi viime vuoden lokakuussa itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista Leandro Pennasta lyhyen seurustelun päätteeksi. Sittemmin on/off -pariskunta on kuitenkin huhujen mukaan jo ehtinyt palata yhteen. Ainakin he ovat hellitelleet toisiaan Twitter-viesteissään.

Uusimmat