Irina Shayk mainostaa rantasandaaleja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotimaailma käyttää usein erikoisiakin keinoja herättääkseen yleisön huomion. Alastomuus on melko yleinen tapa kohauttaa. Äskettäin brittiläinen muotisuunnittelija herätti kiinnostusta käyttämällä alastomia malleja hattumallistonsa esittelyssä.

Nyt espanjalainen kenkämerkki XTi on käyttänyt paljasta pintaa jälleen myyntikeinona, kun yläosaton huippumalli mainostaa rantasandaaleja. XTi:n mainoksessa nähdään 26-vuotias mallikaunotar Irina Shayk poseeraamassa pelkissä valkoisissa minishortseissa. Hän peittää rintansa käsillään – ja punaisilla rantasandaaleilla. Katso kuvat tästä.

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldoa deittaillut supermalli Irina Shayk nähdään saman merkin seuraavassa mainoskuvassa hieman säädyllisemmässä asussa. Viettelevästi poseeraava tähti on saanut paidan päälleen ja esittelee nyt kiilakorkoisia varvassandaaleja.

Uusimmat