Kauneusleikkausten karmaisevimmat tulokset kuvina

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuosina Hollywoodissa on ollut enemmän sääntö kuin poikkeus leikkauttaa itseään säännöllisesti “kauniimmaksi”, kun kauneusleikkausten suosio on noussut huimasti. Naisten kosmeettiset leikkaukset usein herättävät paljon huomiota –varsinkin tähtösten yrittäessä peittää vanhenemistaan.

Nyt kuvasarjassa nähdään, kuinka tähdet ovat muuttuneet vuosien aikana. Monilla Hollywood-tähdillä kauneudentavoittelu on johtanut muhkeisiin turbohuuliin ja luonnottoman muodokkaisiin poskipäihin. Kuvissa nähdään muun muassa kuinka leikkaukset eivät ole tehneet hyvää Daryl Hannahille, Lisa Rinnalle ja Priscilla Presleylle. Katso kuvasarja tästä.

Tänä vuonna tähtien trendi on viimein muuttunut toiseen suuntaan, kun monet julkkikset ovat katuneet esimerkiksi silikonirintojaan. Monien leikkausten jälkeen näillä naisilla on tuskin silti takaisin palaamista vanhoihin kasvoihinsa.