Rihanna riisui paitansa – kuva päätyi nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Hän kertoi vastikään etsivänsä poikaystävää, sillä kaunotar ei halua enää elää sinkkuna.

Miestä rinnalleen etsivä Rihanna julkaisi viime viikolla Twitter-blogissaan kuvan, jossa hän kutsui tuhmia poikia sänkyynsä. Nyt 24-vuotias poptähti esittelee upeaa kroppaansa uudessa tuhmassa Twitter-kuvassa. Laulaja on twiittaamassaan kuvassa yläosattomissa.


Kuva: Twitter

Rihanna tunnetaan rohkeasta tyylistään ja näyttää nyt faneilleen, miltä kotoisen seksikäs tyyli näyttää. Megatähti on vetäissyt tummat hiuksensa sekaiselle nutturalle. Hänen ylävartalonsa peittona ovat pelkästään omat kädet ja seksileikeissäkin käytetty kutituskeppi. Hänen käsivarsiaan koristavat isot, näyttävät korut.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.

Uusimmat