Marc Jacobs näyttää mallia: Mieskin voi pukeutua pinkkiin mekkoon!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotisuunnittelijat osaavat tunnetusti herättää yleisön kiinnostuksen tekemisillään. Äskettäin brittiläinen muotisuunnittelija herätti kiinnostusta käyttämällä alastomia malleja hattumallistonsa esittelyssä. Nyt Marc Jacobs näyttää, että suunnittelija voi myös itse räväyttää pukeutumisellaan. Louis Vuittonille suunnitteleva mies nähtiin nimittäin Pariisin muotiviikoilla pinkissä mekossa.

Mies kuvattiin astelemassa Louis Vuittonin The Exhibition -esityksessä muotisuunnittelija Peter Marinon käsipuolessa naisellisessa pikeemekossa, erikoisissa mustissa nahkakengissä ja miesten käsilaukussa. Suunnittelijat muodostivat huvittavan parin kulkiessaan käsikynkässä, sillä Marino oli pukeutunut mustaan motoristin nahka-asuun ja koppalakkiin. Katso kuvat tästä.

Jacobs tunnetaan visionäärisestä ja kokeilevastakin muotityylistään. Hän on toiminut vuodesta 1997 lähtien Vuittonin muotitalon pääsuunnittelijana. Sitä ennen mies työskenteli Perry Ellisille, josta Jacobs sai potkut tehtyään kohua herättäneen grunge-tyylisen kokoelman. Jacobsin vaatteita myydään ympäri maailmaa ja hänellä on Vuittonin lisäksi omia vaatelinjoja kuten Marc Jacobs ja Marc by Marc Jacobs.

Uusimmat