Rihanna rajussa sanasodassa: ”Teen sinusta narttuni!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihannan ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brownin ympärillä ovat viime aikoina velloneet romanssihuhut. Tähdet ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että Brown hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon.

Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä. Nyt Rihanna on lyönyt pökkyä pesään huhuille aloittamalla Twitter-sanasodan Brownin nykyisen tyttöystävän, Karrueche Tranin kanssa.

Laulaja postasi Twitteriin kuvan, jossa oli laittanut riisikakku-paketille aurinkolasit ja kultaiset korvakorut. Rihanna laittoi kuvan perään tekstin ”Teen sinusta narttuni!”. Teksti voidaan tulkita viittauksena Karruechen vietnamilaisiin juuriin. Tämä voisi olla pelkkää spekulointia, jollei vietnamilainen malli olisi vastannut poptähdelle twiittaamalla ”Olen Angelina, sinä olet Jen(nifer Aniston). Katso itse kenen kanssa Brad on.”

Karruchen väitetään vielä lisänneen Facebookissa ”Antakaas minun puhdistaa ilmaa. Jos sukunimesi on Fenty ja etunimesi Rihanna, voitat todennäköisemmin lotossa kuin pääset kaverilistalleni.” Daily Mail -sivuston mukaan vietnamilaissyntyinen malli kuitenkin kiisti tämän jälkeen edes omistavansa Facebook-tiliä.

Tänään Rihanna on jälleen kommentoinut loukkaavasti siteeraamalla Twitterissä Lil’ Kimin kappaleen sanoituksia ”Olen johtaja, te muut vain seuraatte toisia, olette pinnalla vain mallihommien vuoksi.” Tämäkin kommentti voidaan nähdä viittauksena Traniin ja tämän malliuraan.

Rihanna ja Karrueche ovat aiemmin käyttäytyneet korrektisti toisiaan kohtaan julkisesti. Aiemmin uutisoitiin, ettei Karrueche ole huolissaan poikaystävästään, joka vietti uuden Birthday Cake -singlen tiimoilta aikaa Rihannan kanssa. Tran ja Brown kuvattiin äskettäin viettämässä romanttista lomaa Miamissa.