Ricky Martin perui keikan – vain päästäkseen treffeille!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosina suosituimpiin latinotähtiin lukeutunut Ricky Martin kertoi taannoin olevansa onnellinen homoseksuaali. Tähti paljasti vastikään myös haaveilevansa parisuhteensa virallistamisesta. Hän ei voi kuitenkaan tehdä sitä vielä, koska Puerto Rico ei salli homoliittoja.

Ricky Martin esiintyi äskettäin Glee-televisiosarjan kolmannella tuotantokaudella. Nyt 39-vuotias latinopoppari paljasti kalleimman treffi-iltansa. Tähti nimittäin kertoi peruuttaneensa taannoin konserttinsa, jotta hän pääsisi treffeille ihastuksensa kanssa. Rickyn mukaan hän joutui keksimään manaeringa kanssa tekosyyn konsertin peruuttamiseen.

– Olen  peruuttanut keikkani, jotta pääsisin treffeille ihastukseni kanssa. Keksimme tekosyyn ja lähdin viettämään elämäni kalleinta treffi-iltaa. Ainakin minulla oli hauskaa, Ricky Martin kertoi Details-lehdelle.

Ricky kertoi oppineensa seksikkyyden salat jo 12-vuotiaana, kun hän oli Menudo-poikabändin jäsen. Latinotähden mukaan naiset ryhtyivät aina kirkumaan keikoilla, kun hän liikutti lanteitaan naisyleisön edessä. Latinotähti on seurustellut jo neljän vuoden ajan Carlos Gonzalez Abellan kanssa.

Avoimesti homoseksuaalina elävä Ricky Martin on seurustellut aiemmin naisen kanssa. Latinolaulaja nimittäin deittaili meksikolaismalli Rebecca De Albaa 14 vuoden ajan. Pariskunnan on-off -suhde päättyi eroon vuonna 2005. Sittemmin Rickyn yksityiselämää seurattiin viihdelehdissä tiiviisti homohuhujen vuoksi. Tähti salailikin pitkään homouttaan, mutta vahvisti väitteet vuonna 2010. Ricky sai vuonna 2008 kaksospojat Matteon ja Valentinon sijaissynnyttäjän avulla.