Televisiokaunottaren alastonkuvat päätyivät kännykästä nettiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmanlaajuiseen suosioon noussut Glee-televisiosarja on tehnyt tähdistään suuren luokan julkkiksia. Cheerleader-kaunotar Brittany Piercea sarjassa näyttelevä Heather Morris on noussut yhdeksi sarjan seuratuimmaksi tähdeksi.

Nyt 24-vuotias tanssijakaunotar liittyy kyseenalaiseen joukkoon. Lähiaikoina on uutisoitu useista tapauksista, joissa julkkiksien puhelimista on hakkeroitu paljastavia kuvia. Esimerkiksi Mad Men -povipommi Christina Hendricks joutui taannoin kyseisen rikoksen uhriksi. Nyt myös Heather Morrisin henkilökohtaiset kuvat löytyvät internetistä.

Celebslam-sivustolta löytyvissä kuvissa televisiotähti nähdään muun muassa Glee-sarjan jaksojen vähäpukeisissa roolipuvuissa. Joukosta löytyy myös täysin vaatteitta otettuja otoksia, joissa paljastuvat myös kaikkein intiimeimmät ruuminosat. Kuvien aitoutta ei vielä ole vahvistettu, mutta kuvien nainen on epäilemättä erittäin samannäköinen kuin tanssijakaunotar.

23-vuotias arizonalaissyntyinen Heather Morris, koko nimeltään Heather Elizabeth Morris, tunnetaan erityisesti näyttelijänä ja tanssijana. Hänen tunnetuin pestinsä on Brittany-roolihahmo suositussa Glee-televisiosarjassa. Lisäksi Morris on nähty Eli Stone ja Swingtown -sarjoissa sekä Fired Up -elokuvassa. Heather oli vuonna 2006 mukana myös So You Think You Can Dance -tanssiohjelman karsinnoissa, mutta ei lopulta selvinnyt 20 finalistin joukkoon.