Halusi näyttää Barbielta – nainen käytti 12 000 euroa leikkauksiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kauneusleikkausten suosio on noussut viime vuosina maailmalla. Yhä nuoremmat naiset haluavat muokata jotain osaa kehostaan näyttääkseen kauniimmalta. Joillekin kauneusihanne on hyvin erikoinen, sillä eräs brittiläinen nainen kävi läpi useita operaatioita näyttääkseen lempinukeltaan Barbielta.

24-vuotias Charlotte Hothman on kuluttanut Barbie-ihastuksen takia kauneuskirurgiaan ja vaatteisiin jo yli 12.000 euroa. Hänen nenäänsä on kavennettu ja huuliinsa laitettu täyteainetta, jotta ne näyttäisivät turpeammilta. Hothman myös värjäsi hiuksensa vaaleaksi ja käytti kaikki rahansa tyttömäisiin vaatteisiin täydentääkseen Barbie-tyylin. Katso kuvat lopputuloksesta tästä.

– Muodonmuutos oli kivulias, mutta kuka nainen ei haluaisi näyttää Barbielta? Kasvoni olivat mustelmilla jälkikäteen ja turvotus kesti muutaman viikon. Kun otin siteet pois, kaikki oli kärsimyksen arvoista, kertoo Charlotte Hothman The Sun -sivustolle.

Hothman on myös intohimoinen Barbie-nukkejen kerääjä. Hänellä on Manchesterissa sijaitsevassa kodissaan satoja nukkeja, joita hän säilyttää erityisessä niille varatussa huoneessa. Charlotte on kuluttanut tuhansia euroja myös nukkeihin ja niiden vaatteisiin.

Charlotte kertoo jääneensä koukkuun Barbie-nukkeihin ollessaan 3-vuotias ja saadessaan ensimmäisen nukkensa. Sinkkuna elävä nuori nainen toivoo löytävänsä oman unelmiensa Kenin. Hothman erosi edellistä poikaystävästään, kun tämä sai tarpeekseen naisen fiksaatiosta.