Räppäri matki alushoususillaan Michael Jacksonia – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oscar-voittaja ja suosittu hiphop-tähti Jamie Foxx on totuttu näkemään vakavasti otettavissa elokuvissa ja tyylikkäillä musiikkivideoilla. Mies kuvaa parhaillaan Django Unchained -elokuvaa.

Nyt Grammy-palkittu tähti näyttää uusimmalla nettivideolla, että hän osaa myös tehdä itsestään naurunalaisen. Mies tekee videolla erinomaisen Michael Jackson -tanssi-imitaation. Foxx tanssii onnensa kukkuloilla pelkissä alushousuissaan esitellen Jacksonin tunnusomaisimpia liikkeitä. Katso kuvat tästä.

Musiikikseen tähti on valinnut Princen I Wanna Be Your Lover -kappaleen. Punaisissa, kireissä alushousuissaan temppuileva lihaksikas tähti todistaa, että Jacksonin liikkeet taittuvat myös Princen melodioiden tahtiin. Foxx tekee kuvaajan nauraessa jopa moonwalkin kapealla käytävällä.