Hittiyhtyeen rumpali kuoli kotonaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen rockbändi Doobie Brothers tunnetaan hiteistään Long Train Runnin’, China Grove, What a Fool Believes ja Listen to the Music. 1970-luvulta asti keikkailleen bändin levyjä on myyty maailmalla yli 40 miljoonaa kappaletta. Nyt yhtyeen rumpalin Michael Hossackin uutisoitiin menehtyneen pitkäaikaiseen sairauteen.

Lake County News -sivusto uutisoi rakastetun muusikon menehtyneen maanantaina kotonaan Wyomingissa. Hossack oli taistellut jo vuosia syöpää vastaan ja menehtyi sairauden tuomiin komplikaatioihin. Mies kuoli perheensä ympäröimänä. 65-vuotiaana kuollutta rumpalia jäävät kaipaamaan perhe, ystävät, entiset Doobie Brothers -bändikaverit ja lukuisa joukko surevia faneja.

Rumpali joutui vuonna 2010 jättämään bändin sairautensa vuoksi. Hän antoi tammikuussa viestin faneilleen, joissa uskoi vielä tilansa paranevan hitaasti. Rumpalilla oli tuolloin jo ikävä keikkailua ja tämä kertoi olevan vaikeaa jäädä pois bändin kiertueilta.

Doobie Brothers nousi maailman suosioon bändin nimeä kantavan  debyyttialbuminsa voimin vuonna 1971. Yhtye on julkaissut yhteensä 13 albumia. Bändissä on vaikuttanut mittavan soolourankin tehnyt kultakurkku Michael McDonald, joka tunnetaan sielukkaasta lauluäänestään.

Uusimmat