Näistä urheilijattarista miehet fantasioivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Urheilun parissa uraa tekeviä naisia on viime vuosina rankattu listoihin seksikkyytensä vuoksi. Trimmatun fysiikkansa vuoksi urheilunaiset ovat nousseet kuvatuimpien naisten joukkoon. Monet urheilijoista tekevät uraansa myös malleina ja heitä nähdään usein lehtien kansikuvissa.

Nyt on jälleen ilmestynyt listaus, johon nimettiin 50 muodokkainta urheilunaista. Kuumassa kuvasarjassa nähdään nyrkkeilijämestari Muhammad Alin kurvikas tytär Laila ja tennistähti Tatiana Golovin. Kuvista päätellen muotojaan ei häpeile ainakaan upea taistelulajien taitaja Latasha Marzolla, joka on poseerannut myös Playboyssa. Katso koko lista tästä.

Listaukseen ovat päässeet myös urheilijoiden tyttöystävät ja sporttivaimot. Heidän joukossaan ovat NHL-tähti Mike Comrien vaimo Hilary Duff, jalkapalloilija Jamie O’Haran tyttöystävä Danielle Lloyd ja kurvikuningatar Kim Kardashian, joka tunnetaan epäonnistuneesta avioliitostaan koripalloilija Kris Humpriesin kanssa.