Kate Uptonin mainos kiellettiin – nännit näkyivät liikaa

Nettivideot Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

19-vuotias mallikaunotar Kate Upton nousi viime vuonna huippumalliksi yhdessä yössä, kun Sports Illustrated -lehti valjasti hänet maineikkaan uimapukunumeronsa malliksi. Tänä vuonna Upton nousi saman lehden kanteen ja hänestä tuli maailman seuratuin supermalli.

Maalaistytöksi tunnustautuva teinimalli ei lainkaan arastele käyttää luojan suomia muotojaan uransa edistämiseen. Nyt naisen hyvännäköisyys kuitenkin kostautui, sillä hänen tähdittämäänsä televisiomainosta ei tulla näyttämään eräillä yhdysvaltalaisilla televisiokanavilla. Upton esiintyy Zoo York -urheiluvaatemerkin mainoksessa piukoissa urheiluvaatteissa.Kuva: ZooKuva: Zoo

Mainos on nyt ollut liikaa MTV ja Turner Entertainment -televisiokanaville. Heidän mainostauoillaan Uptonia ei tulla näkemään, sillä kanavat ovat sitä mieltä, että mainoksessa kaunottaren nänni erottuu urheilutopin alta liikaa. Myös humoristisessa mainoksessa esiintyvä kielenkäyttö ei sopinut kanaville. Mainoksessa mallikaunotar muun muassa venyttelee timmiä kehoaan.

19-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.