Justin Bieber lehdessä hakattuna ja verisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber saavutti vastikään täysi-ikäisyyden, sillä poplaulaja täytti viime viikolla 18 vuotta. Bieberin syntymäpäiviä juhlistivat muun muuassa tämän 18 miljoonaa Twitter-fania, jotka täyttivät teinitähden blogin onnitteluviesteillä.

Nyt Justin Bieber poseeraa uransa rohkeimpana kuvissa Complex-lehden kannessa ja sisäsivuilla. Fanien kauhuksi Bieber hakataan kuvissa rajusti niin, että veri roiskuu. Luonnollisesti kyse on lavastuksesta, mutta silti kuvat ovat järkyttäneet suosikkitähden miljoonat fanit.


Kuva: Complex


Kuva: Complex

Verkossa julkaistiin äskettäin Bieberin synttärikemuista kuvia, joissa nähdään, kuinka teinitähti pussailee tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. Fanien mielestä teinipopparit nauttivat juhlissa alkoholia, sillä heidän mielestään Bieber ja Gomez näyttävät kuvissa selvästi humaltuneilta. Yhdysvalloissa Bieber on alkoholin juomiseen alaikäinen vielä kolmen vuoden ajan, mutta kotimaassaan Kanadassa teinitähti saa juoda alkoholia.

Uusimmat