Äidin nolo synttärilahja pojalleen – nakukuva nettiin! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muodoistaan ja alastonkuvistaan aikoinaan tunnetuksi tullut Kim Kardashian on julkkisperheensä tunnetuin hahmo, mutta myös siskot ja pikkuveli Rob Kardashian ovat tehneet julkista uraa.

Nyt Rob on täyttänyt 25-vuotta, ja synttärien kunniaksi hänen äitinsä Kris Jenner julkaisi blogissaan yllättävän rohkean valokuvan. Siinä äiti on viimeisillään raskaana ja poseeraa kameralla pelkissä alushousuissaan.Kuva: Celebuzz

Tammikuussa Rob Kardashianille on tarjottiin 45.000 dollaria alastonkuvista. Tarjouksen on tehnyt Playboy-lehden naisille suunnattu vastine, eli Playgirl-lehti. Aiheesta uutisoineen Life & Style -lehden mukaan komea Kardashian halutaan naistenlehteen, koska häntä pidetään siihen täydellisenä valintana.