Annalynne McCord ihastutti bikineissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori näyttelijätär AnnaLynne McCord nousi kuuluisaksi 90210-nuorisosarjan menestyksen myötä. Nykyään kaunotar onkin Hollywoodin seuratuimpia tähtiä ja pysyttelee tiiviisti otsikoissa esimerkiksi bikinikuvien merkeissä.

24-vuotias AnnaLynne sai taannoin paparazzien jakamattoman huomion 90210-nuorisosarjan kuvauksissa. AnnaLynne McCord mokasi äskettäin Twitter-palvelussa, kun hän julkaisi vahingossa nännikuvansa blogissaan. Nyt kaunotar kuvattiin bikineissä Los Angelesissa. Aurinkolaseihin ja kirjaviin bikineihin sonnustautunut näyttelijätär vietti rantapäivää David-isänsä kanssa. Katso kuvat tästä.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Hän on muun muuassa deittaillut Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa. Nykyään hän viihtyy Pako-sarjasta tutun Dominic Purcellin käsipuolessa.