Kate Uptonin muodot mainoksen pääosassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotias mallikaunotar Kate Upton nousi viime vuonna huippumalliksi yhdessä yössä, kun Sports Illustrated -lehti valjasti hänet maineikkaan uimapukunumeronsa malliksi. Tänä vuonna Upton nousi saman lehden kanteen ja hänestä tuli maailman seuratuin supermalli.

Maalaistytöksi tunnustautuva teinimalli on nyt kiinnitetty mukaan DirecTV:n mainoskampanjaan. Monilta katsojilta taitaa kuitenkin mennä mainoksen tuote hieman ohi, kun mainoksessa päähuomio kiinnittyy lähinnä hänen näyttäviin muotoihinsa.Kuva: DirecTV, YouTube

19-vuotias amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.