Iron Sky -ohjaaja: ”Täysin varma että toimii maailmalla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen historian kallein elokuvaprojekti Iron Sky saa ensi-iltansa 4. helmikuuta. Tähän mennessä saadun vastaanoton perusteela elokuvasta odotetaan nyt sekä kotimaista että kansainvälistä menestystä. Menestykseen uskoo luonnollisesti myös elokuvan koko tuotantotiimi.

Stara tapasi elokuvan ohjaaja Timo Vuorensolan leffan ensi-iltajuhlissa. Hän oli varma, että menestystä tulee myös ulkomailta.

– Mä uskon, että Iron Sky tulee löytämään laajan jengin, koska se on erikoinen elokuva. Mut samalla siinä on paljon tuttua. Se on hemmetin hyvännäköinen ja hauska elokuvateatterissa istua alas ja fiilistellä se leffa. Se tulee sun syliin. Mä uskon, että se toimii Suomessa ja mä oon täysin varma, että se toimii myös muualla maailmassa, Timo Vuorensola kertoi.