Himoittu Daco Junior nyt uudella videolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Energisillä live keikoillaan ja Gravity singlellään tunnetuksi tullut vaasalainen hiphop-artisti Daco Junior julkaisee tänään toisen singlensä Like an Astronaut. Single löytyy miehen debyyttialbumilta. Kappaleen uunituore musiikkivideo nähdään nyt ensimmäisenä Starassa.

Daco Juniorin Gravity oli vuoden 2011 himotuin kappale YleX:llä, joten odotukset herran toista singleä kohtaan ovat suuret. Uuden kappaleen musiikkivideo kertoo vertauskuvallisesti henkilöstä, joka elää tuskan ja epätoivon keskellä.

Syy tuskaan löytyy miehen edellisestä elämästä, jossa mafia ja rikokset olivat keskeisessä osassa. Virheiden ja pakenemisen seurauksena päähenkilö elää päivät ja yöt peläten entisten gangsteriveljien kostoa. Videon ohjauksesta ja kuvauksesta vastaa Vaasalainen videotuotantotiimi Mediastudio CS.