Suomalaisyhtiön uutuuspalvelu esittelee Fuengirolan yläilmoista

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa tänään avattu Suomessa kehitetty ainutlaatuinen matkailualan verkkopalvelu. Tamperelaisen Flycam Oy:n kehittämässä Fuengirola Visual -palvelu mahdollistaa matkailukohteeseen tutustumisen kotisohvalta käsin.

Fuengirola Visual on koostettu lukuisista ilmasta otetuista panoraamakuvista ja alueen palveluista. Käyttäjä voi muutamalla klikkauksella lentää paikasta toiseen ja katsella sekä kaupungin että rannan näkymiä. Palvelussa esitellään hotelleja, ravintoloita, aktiviteettejä ja monia muita alueen palveluita. Palvelu on suunnaattu suomalaisten turistien lisäksi kaikille muille alueesta kiinnostuneille.

www.fuengirolavisual.com/

– Fuengirola Visual tarjoaa mullistavan tavan tutustua monipuoliseen matkailukohteeseen. Palvelu on todelliseen tarpeeseen kehitetty ja helposti lähestyttävä portaali, johon alueen yrittäjät voivat liittyä mukaan, kertoo Flycam Oy:n toimitusjohtaja Arttu Pulkkinen.

– Vuositasolla Fuengirolassa lomailee lähes miljoona turistia, joista suurin osa ovat englantilaisia ja keski eurooppalaisia, mutta pohjoismaalaisten osuus on voimakkaasti kasvamassa. Vuoden 2011 aikana Andalucian alueella vieraili yli 8.000.000 turistia, myynti- ja markkinointijohtaja Hannu Hallamaa kertoo Espanjasta.

Skyview-palvelu tarjoaa sisältörikkaan näkymän josta voidaan koostaa moniosaisia esittelyjä. Espanjalaisen partnerin kanssa toimintaa on tarkoitus laajentaa myös aurinkorannikon muihin lomakohteisiin. Flycam on aiemmin toteuttanut vastaavan palvelun myös Suomessa, kun Levi Skyview avattiin viime syksynä.