Chloe Simsin muodot ihastuttavat tiukassa topissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Chloe Sims, joka paistattelee usein kohuotsikoissa.

TOWIE-hittisarjan kaunotar kiidätettiin jouluaaton aamuna ambulanssilla sairaalaan loukattuaan kätensä. Nyt hän on esitellyt muotojaan Lontoossa gaalassa piukassa läpikuultavassa topissa.

Anteliaista asuistaan tunnettu tähti ei normaalisti peittele uhkeaa rintavakoaan, mutta tällä kertaa hänen kaula-aukkonsa jäi paljastamatta. Tähden rinnat olivat kuitenkin edelleen pääosassa, koska valkoinen toppi vei piukkuudellaan katsojien huomion. Katso kuvat tästä.Kuva: SplashKuva: Splash

Monista kauneusleikkauksistaan tunnettu tähti yhdisteli asuunsa mustan hameen ja korkokengät. Äskettäin Sims ja muut TOWIE-sarjan ruskettuneet naiset inspiroivat meikkivalmistajia luomaan Britannian tumminta sävyä olevan tekorusketusvoiteen.

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.