Lana Del Ray riisui musiikkivideollaan

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Born to Die -hittialbumillaan tänä vuonna kuuluisuuteen singahtanut Lana Del Ray kiinnitettiin äskettäin NEXT Model -mallitoimiston listoille. Vaalea kaunotar on nähty viime aikoina viihdelehtien otsikoissa rohkeiden asujensa merkeissä.

Nyt 25-vuotias laulajatar esittelee hoikkaa vartaloaan Blue Jeans -kappaleensa musiikkivideolla. Pian julkaistavalla musiikkivideolla nähdään, kuinka Lana Del Ray poseeraa tatuoidun komistuksen halauksessa uima-altaan vierellä. Laulajattaren päällä nähdään rohkealla kaula-aukolla varustettu uima-asu.

New Yorkissa asuva Lana Del Ray on saanut suitsutusta Born to Die -albuminsa myötä muun muuassa Glee-laulajatar Lea Micheleltä. Popkaunotar on kertonut ihailevansa Nancy Sinatran, Elviksen, Kurt Cobainin ja Britney Spearsin musiikkia. Lana Del Ray palkittiin äskettäin BRIT Awards -gaalassa International Breakthrough Act -kategoriassa.