Remonttimies huijasi Sylvester Stallonelta jättisumman

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Rambo ja Rocky -menestyselokuvien päätähti Sylvester Stallone nousi aikanaan jättisuosioon rooliensa ja komean ulkomuotonsa ansiosta. Pian hänet nähdään sekä Expendables 2 että Bullet To The Head -elokuvien tähtenä.

Nyt Rambo-tähti on suivaantunut kotinsa remontin vuoksi, sillä hän väittää huijarin vieneen häneltä 1,4 miljoonaa dollaria, eli 1,12 miljoonaa euroa, remontin yhteydessä. Lihaskimppu kertoo palkanneensa ystävänsä Hollywood-vaimo Lisa Vanderpumpin ansiosta urakoitsijan, joka ainoastaan lypsi mieheltä rahaa.

Tähti nimittäin palkkasi urakoitsijan tekemään korkeatasoisen remontin tämän Los Angelesin kotiin vuonna 2009. Mikään ei kuitenkaan mennyt remontissa tähden toivomalla tavalla, ja mies koki tulleensa huijatuksi. Toimintatähti Stallone ei aio tuntea armoa ”huijarimiestä” kohtaan, vaan on nyt julistanut lakisodan Mohamed Hadid -nimistä urakoitsijaa vastaan.

– En saanut sen tasoista työtä, mitä tilasin. Hadidin työnjälki oli epätarkkaa, viimeistelemätöntä ja halpaa. Hadid teeskenteli olevansa pätevä työssään, hän on häikäilemätön saalistaja, kertoo Sylvester Stallone TMZ-sivustolle.

Sylvester Stallone on ollut kolme kertaa naimisissa. Hän sai poikansa Sage Moonbloodin ja Seargeohin ex-vaimonsa Sasha Czakin kanssa. Toimintatähti on ollut onnellisesti naimisissa entisen mallin Jennifer Flavinin kanssa jo vuodesta 1997. Pariskunnalla on kolme tytärtä, Sophia, Sistine ja Scarlet. Näyttelijän The Expendables 2 -elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 17. elokuuta 2012. Äskettäin Stallonen ex-vaimo Brigitte Nielsen paljasti televisiossa, olleensa tyytymätön Stallonen seksitaitoihin heidän liitossaan, koska mies oli seksin aikana “kuin kani”.