Kate Uptonin paljastelu suututti uskovaiset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinimalli Kate Upton nousi vuoden 2011 alussa huippumalliksi yhdessä yössä, kun maineikas Sports Illustrated -lehti valjasti hänet maineikkaan uimapukunumeronsa malliksi. Nykyisin hän on todellinen viihdelehtien lemmikki ympäri maailmaa.

Kerroimme joulukuussa kuinka maalaistytöksi tunnustautuva Kate järkytti uskonnollisia piirejä esiintymällä The Three Stooges -komediaelokuvassa puolialastomana nunnana. Nyt America’s Catholic League on ilmaissut julkisen paheksuntansa nunna-asun käytöstä tällaisessa yhteydessä. Sisar Bernicea elokuvassa näyttelevän Uptonin paljastava asu lokaa järjestön mielestä kristillisyyden ja erityisesti katolilaisuuden mainetta.

Kuva: YouTube, 20th Century Fox

Kuva: YouTube, 20th Century Fox

Amerikkalainen Kate Upton on aina haaveillut malliurasta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa. Läpimurtonsa Kate Upton teki helmikuussa 2011 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.