9-vuotias poika ihastui Playboy-kartanoon: ”Äiti, tykkään kauniista naisista”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suositun Hollywood-näyttelijä Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy on yksi suosituimmista Playboy-malleista. Hän oli Playboyn vuoden 1994 Playmate of the Year. Kaunotar erosi näyttelijämiehestään vuonna 2010 viiden vuoden yhteiselon jälkeen.

Jenny McCarthy kertoi taannoin etsivänsä itselleen uutta miestä internetin deittipalveluista. Nyt 39-vuotias kaunotar kertoi yhdeksänvuotiaan Evan-poikansa olleen haltioissaan Playboy-kartanosta. Povipommi oli vienyt autismia sairastavan lapsensa pääsiäisenä Hugh Hefnerin omistamaan kartanoon pääsiäispupu-tapahtuman merkeissä.

Tapahtuman avulla kerättiin rahaa Jenny McCarthyn Generation Rescue -järjestölle, joka auttaa autistisia lapsia. Äidin mukaan hänen poikansa hävisi Playboy-kartanossa pidetyssä tapahtumassa Jennyn näköetäisyydeltä 45 minuutiksi. Sinä aikana pikkupoika oli ehtinyt tutustua silikonirintaisiin kaunottariin. Naisen mukaan hänen lapsensa oli kuin kotonaan uhkeiden neitokaisten ympäröimänä.

– Tiedäthän äiti, että tykkään naisista? Tykkään kauniista naisista, Evan-poika kertoi äidilleen Us Weekly -sivuston mukaan.

McCarthy kertoi äskettäin Shape-lehdelle harrastavansa paljon seksiä pysyäkseen hyvässä kunnossa. Vaalea kaunotar paljasti taannoin karmean kokemuksensa ensimmäisistä silikoneistaan. Hän kertoi, ettei halpa klinikka käyttänyt lainkaan nukutusta. Jenny on nähty valkokankaalla muiden muassa elokuvissa Scream 3, Scary Movie 3 ja Dirty Love. Äskettäin hän esiintyi Miehen puolikkaat -televisiosarjan ensimmäisessä jaksossa.