Poliisi nappasi teinipojat rysän päältä – uutisankkurit saivat hyvät naurut

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla on viime aikoina uutisoitu useista tapauksista, joissa siviiliasuihin pukeutuneet poliisit ovat ottaneet kiinni rikollisia valetapaamisen yhteydessä. Myös autovarkaita houkuttelevat autot ovat tulleet tutuksi myös televisiokatsojille.

Nyt eräät amerikkalaiset teinipojat tarttuivat poliisin järjestämään autosyöttiin nololla tavalla. Poliisit olivat pysäköineet kadun varrelle auton, jonka avaimet jätettiin virtalukkoon. 15-vuotias teinipoika tarttui lopulta syöttiin. Hän hyppäsi saman tien auton rattiin ja otti vielä ystäviään kyytiin.

Piilokameran kuvaamalla videolla nähdään, kuinka teinipoika istuu kuljettajan paikalle hymy huulillaan. Pian etupenkille istahtaa teinipojan ystävä ja lopulta auto on täynnä teini-ikäisiä poikia, jotka hehkuttavat autovarkaan toimia.

Autoa ajava poika kertoo ystävilleen hyvin yksityiskohtaisesti, kuinka hän päätti varastaa auton. Varkaus saa kuitenkin lainmukaisen käänteen, kun teinipojat huomaavat poliisien seuraavan heitä. Typeriä teinipoikia syytetään nyt muun muuassa autovarkaudesta, ABC-sivusto uutisoi.